Οι Χώροι μας

Σφραγίστε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας με μια δεξίωση όπως την έχετε ονειρευτεί.

Κτήμα Λίμνη

Με την είσοδό σας στο κτήμα μας, ο πρώτος χώρος που θα συναντήσετε είναι η ΛΙΜΝΗ μας,  ένας καταπράσινος χώρος εκδηλώσεων, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1000 άτομα σε καθιστό γεύμα. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος μας θα σας εντυπωσιάσει, καθώς αποτελεί το μοναδικό κτήμα στην Ελλάδα, που φέρνει την ‘’θάλασσα’’ στο χώρο του.  Ο προθάλαμος του χώρου είναι ο κήπος μας, ο οποίος συνθέτει ένα σκηνικό παραμυθένιο, αφού συνδυάζει πάνω από 50 διαφορετικά είδη δέντρων και φυτών. Η πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων της άνοιξης και του καλοκαιριού, ολοκληρώνεται με το έντονο υγρό στοιχείο της λίμνης, που τον διασχίζει. Οι πάπιες, το άλογο, τα παγώνια, σας μεταφέρουν σε ένα παραμύθι με πρωταγωνιστές εσάς και την αγάπη σας. Το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στο χώρο με τη βάρκα του κτήματος και να αποβιβαστεί στο νησάκι, στο κέντρο της λίμνης.

Καρδιά

Από το συγκρότημα μας  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένας χώρος με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και φινέτσα αποτελώντας το ιδανικό σκηνικό γιατί ο γάμος στην Ελλάδα είναι συνυφασμένος με την πολυτέλεια, η καρδιά μας, ένας αριστοκρατικός χώρος  χωρητικότητας 600 ατόμων που ονομάστηκε έτσι από την επιβλητική πισίνα στο κέντρο του χώρου σε σχήμα καρδίας που μαζί με την σκαλιστή πέτρα το μάρμαρο και το υγρό στοιχείο έρχονται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον

Αμφιθέατρο

Το αμφιθέατρο μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα σε καθιστό γεύμα, διαθέτει αμφιθεατρική θέα που κόβει την ανάσα αφού απλώνεται μπροστά σου ο καταπράσινος κάμπος των Μολάων. Το όμορφο πλακόστρωτο και τα πολύχρωμα λουλούδια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για έναν ονειρεμένο γάμο, μια παραμυθένια βάπτιση ή μια  μοναδική εκδήλωση.

Εσωτερικός χώρος

Για τις πιο συναρπαστικές εκδηλώσεις και τον χειμώνα δημιουργήσαμε έναν πολυτελή εσωτερικό χώρο εκδηλώσεων με δυναμική 1000 ατόμων σε καθιστό γεύμα. Τα γήινα χρώματα που κυριαρχούν σε συνδυασμό με το χρυσό και τους πολυέλαιους  στο κέντρο του χώρου με τα χιλιάδες κρυσταλλάκια προσδίδουν αριστοκρατική φινέτσα και μαγνητίζουν το βλέμμα των καλεσμένων σας.

Scroll to top