Οι χώροι μας

Το Κτήμα Εσπερίδες περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστούς χώρους εκδηλώσεων σε μια έκταση 30 στρεμμάτων στην επαρχιακή οδό Μολάων – Μεταμόρφωσης, 20 λεπτά από την γραφική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Το Κτήμα Εσπερίδες μπορεί να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό και να φιλοξενήσει οποιοδήποτε event σας, κοινωνικό ή εταιρικό, θα επιμεληθούμε ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις και να σας χαρίσει όμορφες αναμνήσεις.

Ο κάθε χώρος του κτήματος έχει δημιουργηθεί με ξεχωριστή φροντίδα, με αποτέλεσμα να συνθέτει ένα σκηνικό παραμυθένιο, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στο Κτήμα Εσπερίδες το παλιό συναντά το καινούριο. Ηγοητευτική και απέριττη λιτότητα συναντά την κομψή και φίνα αριστοκρατική διάθεση.

το Κτήμα

Το Κτήμα είναι ένας καταπράσινος χώρος εκδηλώσεων και αποτελεί ιδανική επιλογή για μοντέρνα και ιδιαίτερη δεξίωση. Η δυναμική του χώρου είναι για 1000 άτομα σε καθιστό γεύμα. Μέσα σ'ένα ποιητικό τοπίο με αμφιθεατρική θέα, μαζί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την μεσογειακή ταυτότητα, το Κτήμα σας καλωσορίζει σε έναν χώρο που μπορείτε να εκφράσετε τα όνειρα σας και να νιώσετε την ασύγκριτη διαφορά μας ανάμεσα στα κτήματα γαμου. Τα γήινα χρώματα της πέτρας και το καταπράσινο τοπίο δημιουργούν αίσθημα θαλπωρής και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κομψό περιτύλιγμα. Μάλιστα στο κέντρο του κτήματος βρίσκεται η πισίνα, την οποία διαβαίνουν οι καλεσμένοι του νηφικού τραπεζιού μέσω μιας περίτεχνης γέφυρας.

η Καρδιά μας

Το κτήμα εσπερίδες όντας επικεντρωμένο στον σχεδιασμό ενός χώρου παραμυθένιου, ικανού να φιλοξενήσει τα όνειρά σας και να προσφέρει τη δική του ρομαντική πινελιά στη μεγάλη στιγμή της αγάπης σας , δημιούργησε το χώρο Καρδιά. Ο χώρος αυτός δύναται να φιλοξενήσει 750 άτομα σε καθιστό γεύμα και να σας χαρίσει μία ξεχωριστή βραδυά. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η κομψότητα της σμιλεμένης πέτρας, η οποία διανθίζεται από πολύχρωμα φυτά που κινητοποιούν όλες τις αισθήσεις με την έκρηξη χρωμάτων και αρωμάτων που πλημμυρίζουν το κτήμα. Στο κέντρο του χώρου βρίσκεται η πισίνα σε σχήμα καρδιά που με την επιβλητική της παρουσία μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

το Αμφιθέατρο

Το κτήμα εσπερίδες κατανοώντας την μεγάλη σημασία που έχει το μυστήριο της βάπτισης του παιδιού σας δημιούργησε έναν ξεχωριστό χώρο για να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία εκείνης της μέρας. Το αμφιθέατρο έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό του την κομψότητα και την ζεστασιά της σμιλεμένης πέτρας αποτελεί έναν χώρο φιλόξενο, ιδανικό για μια βραδιά διασκέδασης. Τα φυτά και τα ελαιόδενδρα που περιβάλλουν το κτήμα δίνουν την αίσθηση παραμυθιού και παρασέρνουν τον νου σε μια άλλη εποχή που καθηλώνει όλους τους καλεσμένους. Φυσικά, ο χώρος είναι αμφιθεατρικός και έχει δυναμική 350 ατόμων σε καθιστό γεύμα. Το κτήμα Εσπερίδες φροντίζει να δίνει σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας τη δική του μοναδική πινελιά αισθητικής και γαστρονομίας!

Scroll to top